Tweede podium

Door het bestuur van de Stichting Waddensea Jazz is ondertussen besloten dat het festival met een tweede podium wordt uitgebreid. Het podium in het Entrepotgebouw blijft het hoofdpodium, maar daarnaast komt er buiten bij het terras een kleiner podium te staan.

Daar zullen tussen de hoofdacts  door een aantal zeer talentvolle jazztalenten uit de regio optreden. Op die manier wil de organisatie meer ruimte creëren voor techniek om het hoofdpodium voor de verschillende om te bouwen. Het twee podium is voor Harlingers  geen onbekend podium. Het is namelijk de voormalige muziekkoepel die altijd op de Bredeplaats heeft gestaan en speciaal voor het festival bij het Entrepotgebouw zal worden neergezet. En wat is er nu nog mooier om aan de rand haven op een terras met een hapje en een drankje te genieten van jong talent en mooie jazzmuziek terwijl op de achtergrond de zon in de Waddenzee zakt?