Waddensea Jazz start met gratis concert bij Harlinga

Het Waddensea Jazz Festival start vrijdagmiddag 7 juni met een voor iedereen gratis toegankelijk concert bij Wooncentrum Harlinga aan de Noorderkade in Harlingen. Daar wordt om 15.00 uur het festival afgetrapt door de Not At All Stars Dixieland Band. Deze zevenmansformatie bestaat uit zeer ervaren jazzmusici. Zij spelen vroege jazz zonder pretenties. Dat wil zeggen dat zij garant staan voor een middag vol aangename en swingende muziek. De band speelt twee sets van drie kwartier met tussendoor een korte pauze. De koffie en thee in die pauze wordt aangeboden door Harlinga. De Stichting Waddensea Jazz is blij dat het deze kick-off van het festival in samenwerking met Harlinga heeft kunnen realiseren. Het hoofdprogramma van het driedaagse festival begint vrijdagavond om 19.00 uur in het Entrepotgebouw aan de Dokkade.